rágcsálóirtás magyar

RÁGCSÁLÓIRTÁS ESZKÖZEI KÖZVETLEN A GYÁRTÓTÓL

Rágcsálóirtás rendelése esetén az alábbi szerelvények közül választhat

 Rágcsálóirtás megrendelhető T: 06-20-9459090

Rágcsálóirtás Magyarországon nélkülözhetetlen szolgáltatás  mindazoknak akik élelmiszer eladással valamint  előállítással foglalkoznak. A rágcsálóirtás fontos azoknak is akiknek bosszúságot okoznak a rágcsálók , egerek. és a patkányok
Undorkeltő hatásukon túlmenően, közegészségügyi szempontból jelenlétük nem kívánatos.
Igen szaporák, igénytelenek, elpusztításuk illetve távoltartásuk megfelelő szakértelmet igényel! Az ember patkányhoz való viszonyulását jelzi, hogy a "patkány"-szó átvitt értelemben a világ szinte minden nyelvén piszkosat, koszosat, visszataszítót, undorítót jelent. A patkány ugyanis kozmopolita (sőt, még a világűrbe is felküldtük), s noha a földön számos emlősfajt a kipusztulás fenyeget, úgy tűnik, ezt a rágcsálót az embernek minden igyekezete ellenére sem sikerül kiirtani! Pedig alapos okunk lenne rá, hiszen a patkányoknak nemcsak anyagi, gazdasági kártétele jelentős, de mind állategészségügyi, mind humán-egészségügyi szempontból állandó veszélyforrások. A fenti megállapítások miatt a rágcsálóirtás ma is  aktuális feladat cégünk számára. Szolgáltatásainkkal és rágcsálóirtó tanácsainkkal állunk a megrendelők rendelkezésére

RÁGCSÁLÓIRTÁS ESZKÖZEI


A rágcsálóirtás  nélkülözhetetlen eszköze a COMBI Kft. által gyártott patkányetető ládák és egérdobozok. Ezen eszközöket használja a rágcsálóirtás során szakvállalatunk is. Hosszú évek tapasztalatai alapján állíthatjuk, hogy nagy mértékben segíti a hatékony patkányirtást és egérirtást.
A műanyag patkányládát és a műanyag egéretető dobozt olyan áron forgalmazzuk, mely a felhasználót többletkiadásra nem készteti, a hagyományos eszközökhöz képest. Ugyanakkor élettartama és felhasználhatósági ideje jóval hosszabb a hagyományos fából, papírból készült társaiénál.
 

RÁGCSÁLÓIRTÁS  SZERELVÉNYEI

 


Műanyag patkányláda:

Rágcsálóirtás eszköze1/ Egyszerű típus:
…Méret: 30 x 26 x 13 cm

Két, egymásra pattintható részből áll ( alja + tető )
Az alsó rész 2 rekeszre osztott, bemeneti nyílással ellátott.

Alkalmas:
· hagyományos, ömlesztett csalétekre
· méregkoronghoz, mely fémpálcával behelyezhető
Előnye a szállításnál:a részek egymásba csúsztathatók, így például egy személygépkocsival cca. 150 db szállítható.


Rágcsálóirtás zárható patkánydoboz2/ Kulccsal zárható típus:
Méret: 31 x 27 x 15 cm

Az alja 3 részre osztott, bementi nyílással ellátott.

Két rész a műanyag betét számára
Mind a méreg cseréjét, ill. a doboz tisztítását megkönnyíti a direkt erre a célra gyártott cserélhető műanyag betét.

 

 

 


Alkalmas a fémpálcára is ( méregkoronghoz )
Az alján ( középen ) kiképzett hely van a láda rögzítésére ( ezt mi Hilti-vel oldjuk meg - csavaranya - " oldható kötés " - ként.

 

Rágcsálóirtás egérdobozMűanyag egéretető doboz:

1/ Egyszerű típus:
Méret: 12 x 7 x 4 cm

Két, egymásra pattintható részből áll ( alja + tető ) , bemeneti nyílással ellátott.

Rágcsálóirtás zárható egérdoboz2/ Kulccsal zárható típus:
Méret: 12 x 9 x 4 cm

Készül átlátszó kivitelben is


További Termékek:

Műanyag gélkihelyező
( rovar ellen )
Méret: 13 x 9 x 1,5 cm

Ez a szerelvény arra szolgál, hogy a behelyezett csalétket megóvja a külső szennyeződésektől. ( por, víz stb. )
A szerelvényt zsír és pormentes sima felületre öntapadós szalaggal lehet rögzíteni.

 


COMBI Kereskedelmi és Szolgáltató KFT.
Tel: 06/23/382-121, Fax: 06/23/545-121
Mobil: 06/20/945-9090
E-mail: kartevo@kartevomentesites.hu
www.kartevomentesites.hu          irtás, rágcsálóirtás, egérirtás, patkányirtás, patkánymentesítés

RÁGCSÁLÓIRTÁS INDOKAI

Nem valószínű, hogy van még egy olyan szőrös emlősállat, amelyet ekkora egyöntetű utálat övez, mint a patkányt. De vajon mi az oka ennek az egyértelmű ellenszenvnek és a rágcsálóirtás elterjedésének.? Hiszen a rágcsálókat általában kedves kis állatoknak tartjuk, és a patkány ránézésre nem sokban különbözik a mókustól. Vagy mégis?
Ez a - kedvesnek egyáltalán nem nevezhető - állat rendszertanilag a rágcsálók rendjébe és az egerek családjába tartozik. Bár a patkány rokonságban van az egérrel és a pocokkal, mégsem hasonlít a megítélésük: az utóbbiak egyáltalán nem keltenek undort az emberben, sőt kifejezetten aranyos kis élőlényeknek tartjuk őket.
Az első különbség azonban már ránézésre szembetűnő: a patkányok nagyobb testűek, mint az egerek, és a hosszú, csupasz farkuk sem kelt túlságosan esztétikus látványt. Tehát ugyanaz a probléma, mint a cicával és az oroszlánnal? Hogy míg a macskákat simogatjuk, az oroszlán - emberre veszélyes - méretétől megijedünk?
A dolog, sajnos, nem ilyen egyszerű. A patkány nemcsak egyszerűen ronda, más tulajdonságai is undort váltanak ki belőlünk. Járványügyi jelentőségük
Ami először eszünkbe juthat róla, az a pestis, ami a régi korok egyik legszörnyűbb, járványszerűen terjedő betegsége volt. Ezt a betegséget a házi patkány terjesztette el az emberek körében is. A XVIII. században, a kereskedők vitorlás hajóinak a segítségével azonban szerte a világban egy hasonszőrű faj kezdett tért hódítani: a vándorpatkány. Ez sokkal nagyobb és agresszívebb, mint a házi patkány. Megérkezése után kb. húsz év leforgása alatt kiszorította a házi patkányt, és szinte minden létező helyet benépesített. Furcsa módon ezeknek az ellenszenves kis élőlényeknek köszönhetjük, hogy a pestis megszűnt, hiszen az okozói, a házi "rokonok" kihaltak. Természetesen a vándorpatkányok is terjesztenek betegségeket, de jóval kevesebbet, mint pl. a városi galambok.
A patkányok nagyon találékony és hihetetlenül alkalmazkodó élőlények, és a csótányokhoz hasonlóan nagyon nehéz,  kiirtani őket. És a csótányokkal szemben van még egy óriási előnyük: az intelligenciájuk. A patkányok nagyon gyanakvó és óvatos állatok. A mérgekkel szemben nagyon könnyen ellenállóvá válnak, és ráadásul, ha felfedezik, hogy valamelyik társuk elpusztul a mérgezett ételtől, akkor a többiek már nem esznek belőle. Ezért a rágcsálóirtás során csak olyan hatóanyagot célszerű alkalmazni ellenük, ami nagyon lassan fejti ki a hatását, mert csak így van esély arra, hogy több példány szervezetébe is bekerüljön a méreg. A rágcsálóirtás csak tapasztalt szakember közreműködésével hatásos
Nagy viharban ugyan megfulladnak, a patkányok azonban mégis kitűnő úszók. Az eszményi és leggyakoribb lakóhelyük ugyanis a szennyvízcsatorna. (Anglia csatornarendszerében pl. több millió él.) Képesek a csatornán keresztül (konkrétan a WC-n keresztül) bejutni bármely lakásba, ami rácsatlakozik a csatornarendszerre. Mindent megrágnak a szappantól az ételmaradékig, egymást pedig szag és hangadás alapján különböztetik meg. Számítások szerint a világ gabonakészletének kb. 20%-át patkányok eszik meg... A rágcsálóirtás az egész világon folyamatos munkát ad a szakembereknek. 

Ám a sok ijesztő és undorító tulajdonságuk mellett említhetünk jókat is: rendkívül ügyes állatok. 180 centimétert tudnak ugrani, 72 órán át képesek úszni, és 10 másodpercen belül futják le a 100 méteres távot. Egyszóval bármelyik atlétikai versenyt megnyernék. Valamint nagyon szaporák: 4 hetente 12 utódot hoz a világra mindegyik nőstény. A rágcsálóirtás nehéz és kitartó munkát igénylő vállalkozás[csótányirtás] [poloskairtás] [hangyairtás] [darázsirtás] [bolhairtás] [kullancsirtás] [szúnyogirtás] [egérirtás] [kapcsolat]  [haccp] 
 

 

rágcsálóirtás német

   
  Tevékenységi körünk: rágcsálóirtás, egérirtás, rovarirtás, csótányirtás darázsirtás, szúnyogirtás        kullancsirtás

Kártevőirtás