Hangyairtás felsőfokon!

Hangyairtás megrendelése

06 20 945 9090

Hangyairtás rendelés

kartevo@kartevomentesites.hu

A házilagos hangyairtás tuti ötletével tele van az világháló. Mint hangyairtásban jártas szakember megdöbbenten olvastam ezeket a hangyairtásról szóló meséket. A menyiben még hiszünk a mesékben , kikell próbálni! Hátha csoda történik

Rendelhet eredménye és hatásos hangyairtást tapasztalt szakemberektől!

      Hangyairtás kertekben

Hangyairtás Pest megye

Hangyairtás Szigethalom

Hangyairtás házilag       

Hangyairtás Diósd,

Hangyairtás Érd,

Hangyairtás Törökbálint

Hangyairtás ára

      Csalétkes hangyairtás

A megbízható hangyairtó ismérve

Hangyairtás Miskolc  

            Hangyairtás Budapest 

Hangyák irtása Százhalombatta

            Hangyairtás előtt

Szárnyas hangyairtás;

  Hangyairtás Budaörs,

Budakeszi, Tárnok

Hangyairtás Székesfehérvár

Hangyairtás Tiszaújváros

Hangyairtás Szerencs

Hangyairtás Mályi

Hangyairtás Emőd

Hangyairtás Sóskút

A hangyairtás időszaka tavasztól őszig tart . A hangyák mindenevők de különösen kedvelik a cukros eleséget. Amikor tömegesen lepik el a lakásokat, családi házakat a hangyairtás nélkülözhetetlen

Tudta Ön hogy a korszerű hangyairtás elvégezhető permetezőszer nélkül! Megrendelőinknek rendelkezésre bocsátjuk azt a hangyairtási technológiát mely előkészületek nélkül az permetezőszerek kijutatásának mellőzésével hosszantartó védelmet nyújt a kellemetlenkedő hangyákkal szemben. Hangyairtás az erre kifejlesztett szerelvényekkel történik. A speciális szerelvényben kihelyezzük azt a hangya csalogató szert melynek a hangyák nem tudnak ellenállni. Az irtószert behurcolják a hangyabolyba és elpusztulnak. Ez a hangyairtó doboz alig észrevehető, háziállatok, gyermek nem fér hozzá a vonzó csalétekhez. Hangyairtás biztonságosan. Hosszantartó hatása miatt hónapokra megoldja a hangya irtás problémáját .Környezetébe nem juttatunk ki semmilyen hangyairtó szert. ezáltal is megóvjuk lakókörnyezetét. Hangyairtás amit Budapesten végeztünk kiváló eredményeket hozott a korszerű hangyairtási technológia segítségével. Természetesen elvégezzük az hangyairtást a hagyományos módszerekkel is. A döntés a megrendelőé. Hangyaírtó szakembereink készséggel állnak rendelkezésére

Hangyairtás Sólymár

Hangyairtás Tököl

Hangyairtás Dunakeszi

Hangyairtás Nagykovácsi

Hangyairtás Mezőkővesd

Az alábbiak miatt válasszon minket ha hangyairtásra van szüksége!

I
. Az általunk elvégzett hangyairtásra garanciát adunk Budapesten
II. A megadott ár az összes költséget tartalmazza.
III. Környezetére és otthonára szabott hangyairtási technológiát ajánlunk.
IV. Környezet kímélő technikát alkalmazunk
V. Hétvégén és ünnepnapokon is szolgáljuk az ön kényelmét Budapesten végzett hangyairtásunkkal

Érdemes tájékozódásként elolvasni az alábbi kérdéseket amivel a megrendelőink fordultak hozzánk.

Meddig tart a hangyairtás hatása?

Ez pontosan nem tudjuk megmondani. A tapasztalatunkat azonban szívesen megosztjuk Önnel. Általában egy jó időben elvégzett hangyairtás több hónapig eredményes. A kihelyezett hangyairtó állomás egy szezonra biztosítja azt hogy a hangyák elkerülik otthonát. Egyéni próbálkozások után ez a feladat már hangyairtó szakember beavatkozását igényli. Hangyairtás mindenképpen kihívást jelent. A hangyairtás többféle anyaggal és módszerrel történik. A módszer megválasztását befolyásolja az a kérdés hogy milyen hangyafajjal van dolgunk.

A környezeti tényezők alapvetően meghatározzák a hangyairtás menetét!
 

Örökre biztosítjuk a hangyamentességet irtás után?

Tapasztalatunk szerint új szezon új irtás Budapesten is! Vagyis a hangyák az időjárási tényezők befolyásolása miatt minden évben rajzanak új kolóniákat alakítanak ezért irtásukról minden évben gondoskodni érdemes.


A hagyományos hangyairtás folyamata :

Hangyaírtás mikor válik szükségessé:

Amikor a hangyák jelenlétét tapasztaljuk lakás vagy a ház konyhában , fürdőszobában . Előfordulnak a szobákban is. A hangyák imádják a cukros élelmiszereket, pl. a szörpöket, üdítő italokat. A régi technológiával végzett hangyairtás lényege, hogy speciális hangyairtószert juttatunk ki a hangyák által látogatott helységekbe. A hangyairtó szakember felméri a körülményeket és kiválasztja a megfelelő hatóanyagú hangyairtószert. A kijuttatott szer emlős szervezetre nem jelent magas kockázatot. Általában színtelen és szagtalan. A Combi Kft által kijuttatott hangyairtószerek Európai Unió és a Egészségügyi Világszervezet elvárásainak megfelel ezért biztonságos és ugyanakkor hatásos is. Rövid időn belül kifejti hatását. Ezzel egy időben elvégezzük az épület körüli hangyairtást is így megakadályozzuk az újabb hangyabevándorlást az épületbe. Ennek a módszernek kényes pontja hogy az irtószer a kijuttatás helyén hogyan marad meg? Kívül az eső lemoshatja ezáltal meg kell ismételni a hangyairtást. Beltéren pedig a vizes felmosástól kell tartózkodni a hangyairtás hatásossága végett. Ne bajlódjon a házilagos hangyairtás trükkjeivel mert általában nem hozza a kívánt eredményt . Bármilyen típusú hangyairtást választ biztosítjuk hogy meg lesz elégedve a szolgáltatás eredményével. Hangyairtást Magyarországon, csak egészségügyi kártevőirtó tevékenységi engedély birtokában, lehet végezni. A hangyairtás célja a közegészségügyileg nem kívánatos, fertőző betegséget terjesztő, egészségügyi szempontból káros egészségügyi kártevők, megtelepedésének és elszaporodásának megakadályozása, illetve ártalmuk megelőzése. Erre a célra Magyarországon kizárólag a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ által engedélyezett irtószerek kerülhetnek felhasználásra.

Ismerjük meg a hangyákat!

A hangyák az egész világon elterjedtek és megtalálhatóak. Hazánkban kb. 70 fajt tartanak nyilván. Leggyakoribb a feketehangya , házi hangya, valamint a fáraó hangya. Ezen fajok hangyairtását végezzük  Budapesten és környékén! Tipikusan kialakított fészkekben élnek.
Egy hangya fajon belül több alakú hangya is él a bolyokban. Van a szárnyas hím hangya, van a szárnyas nőstény hangya, és dolgozó hangya amelyiknek nincs szárnya. A hím hangyák alakja karcsú és igen rövid életűek.

A hímek a párzás után néhány órával elpusztulnak. A szárnyas nőnemű hangyák miután megtermékenyítésen estek át azonnal változáson mennek keresztül. Eltűnnek a hangya szárnyak. Ezek lesznek a királynők. A királynők hosszú ideig élnek.
A hangyakirálynő 10 15 évig is eléldegél. Egyes hangyafajoknál léteznek úgynevezett hangyakatonák akik a kolóniáért küzdenek a betolakodó egyedekkel szemben.
Az élelemről mindig a dolgozó hangyák gondoskodnak. A dolgozók gondozzák a rászorulókat, táplálékot gyűjtenek. Hangya tápláléka lehet állati eredetű vagy
növényi eredetű. Az állati eredetű hangyatáplálék beszerzése végett vadásznak is. A hangyavadászat során a náluk jóval nagyabb hernyókat győznek le egyesült erővel. Nagyon kedvelik az édességet tartalmazó anyagokat is. A táplálék egy részét beviszik a bolyba. ere a mozzanatra épül az a hangyairtási módszer amit úgy hívnak hogy hangyairtás csalétekkel. Pillanatnyilag ez
környezetkímélő és legbiztonságosabb hangyairtási technológia.

A hangyák fertőzést terjesztő szerepe:

Abból adódik hogy élelmiszerlátogató rovarok. Élelmiszert látogatják az emberek közvetlen környezetében ugyanakkor látogatják a szemetet és a romlott élelmiszereket is. Testükre kórokozók tapadnak. A testfelületükre jutott mikroorganizmusokat folytonos tisztálkodásuk során távolítják el, tehát azok tartózkodási- és búvóhelyükön, vonulási útjaik közelében bárhol fellelhetők. Hangyacsípés: a hangyák erős rágóikkal csak helyi tüneteket okoznak a bőrön, amit a hangyasav kipirosíthat.

Hangyairtás 100% garanciával

Hangyairtás orvosi rendelőiben
Hangyairtás magánszemélyeknek
Hangyairtás közületeknek
Hangyairtás lakóházakban
Hangyairtás közterületen
Hangyairtás Gyermek intézményekben
Hangyairtás Fák odvában
Hangyairtás Teraszokon
Hangyairtás fa házakban
Hangyairtás kertekben
Hangyairtás téglarakásokban
Hangyairtás falban
Hangyairtás vakolatokban
Hangyairtás földi járatokban
hangyairtás vendéglátósoknak

 

Hogyan juthat hozzá korszerű hangyairtáshoz?

COMBI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft központi iroda
Telefon: 06-23-382-121 Fax: 06-23-545-121
Mobil: 06-20-945-9090
E-mail kartevo@kartevomentesites.hu

URL

Magyarország 2049 Diósd Vadvirág u

Nyitva tartás: hétfő péntek 08 tól 15óra 30

Hangyairtás ügyeleti telefon ünnepnapokon is

 

 

 

 

 

Apróhirdetésingyen.hu