hangyairtás felsőfokon

Hangyairtás felsőfokon!

1 HANGYAIRTÁS


 Hangyairtás rendelés


 
Hangyairtás kertekben

Hangyairtás házilag
 

Hangyairtás Diósd, hangyairtás Érd, hangyairtás Törökbálint

Hangyairtás ára

Csalétkes hangyairtás

A megbízható hangyairtó ismérve

Hangyairtás Miskolc

Hangyairtás Budapest

Hangyairtás hangyairtó Százhalombatta

Tanácsaink

hangyairtás

Hangyairtás megrendelése    06_20_945_90_90

       Hangyairtás biztonságosan

Hangyairtás Budapest

Tudta Ön hogy a korszerű hangyairtás elvégezhető permetezőszer nélkül! Megrendelőinknek rendelkezésre bocsátjuk azt a hangyairtási technológiát mely előkészületek nélkül az permetezőszerek kijutatásának mellőzésével hosszantartó védelmet nyújt a kellemetlenkedő hangyákkal szemben. Hangyairtás az erre kifejlesztett szerelvényekkel történik. A speciális szerelvényben kihelyezzük azt a szert melynek a hangyák nem tudnak ellenállni. Az irtószert behurcolják a hangyabolyba és elpusztulnak. Ez a hangyairtó doboz alig észrevehető, háziállatok, gyermek nem fér hozzá a vonzó csalétekhez. Hangyairtás biztonságosan. Hosszantartó hatása miatt hónapokra megoldja a hangya irtás problémáját .Környezetébe nem juttatunk ki semmilyen hangyairtó szert. ezáltal is megóvjuk lakókörnyezetét. Hangyairtás amit Budapesten végeztünk kiváló eredményeket hozott a korszerű hangyairtási technológia segítségével.  Természetesen elvégezzük az hangyairtást a hagyományos módszerekkel is. A döntés a megrendelőé. Hangyaírtó szakembereink készséggel állnak rendelkezésére

Az alábbiak miatt válasszon minket ha hangyairtásra van szüksége!

  I. Az általunk elvégzett hangyairtásra garanciát adunk.

  II. A megadott ár az összes költséget tartalmazza.

  III. Környezetére és otthonára szabott hangyairtási technológiát ajánlunk.
   IV. Környezet kímélő technikát alkalmazunk
    V. Hétvégén és ünnepnapokon is szolgáljuk az ön kényelmét.

Érdemes tájékozódásként elolvasni az alábbi kérdéseket amivel a megrendelőink fordultak hozzánk. 

Meddig tart a hangyairtás hatása?

Ez pontosan nem tudjuk megmondani. A tapasztalatunkat azonban szívesen megosztjuk Önnel. Általában egy jó időben elvégzett hangyairtás több hónapig eredményes. kihelyezett A kihelyezett hangyairtó állomás egy szezonra biztosítja azt hogy a hangyák elkerülik otthonát. 

Örökre biztosítjuk a hangyamentességet irtás után? 

  Tapasztalatunk szerint új szezon új irtás! Vagyis a hangyák az időjárási tényezők befolyásolása miatt minden évben rajzanak új kolóniákat alakítanak ezért irtásukról minden évben gondoskodni érdemes


A hagyományos hangyairtás folyamata :

Hangyaírtás mikor válik szükségessé:

 Amikor  a hangyák jelenlétét tapasztaljuk lakás vagy a ház  konyhában , fürdőszobában . Előfordulnak a szobákban is. A hangyák imádják a cukros élelmiszereket, pl. a szörpöket, üdítő italokat. A régi technológiával  végzett hangyairtás lényege, hogy speciális hangyairtószert juttatunk ki a  hangyák által látogatott helységekbe. A hangyairtó szakember felméri a körülményeket és kiválasztja a megfelelő hatóanyagú  hangyairtószert. A kijuttatott szer emlős szervezetre nem jelent magas kockázatot. Általában színtelen és szagtalan. A Combi  Kft által kijuttatott hangyairtószerek  Európai Unió és a Egészségügyi Világszervezet  elvárásainak megfelel ezért biztonságos és ugyanakkor hatásos is. Rövid időn belül kifejti hatását.   Ezzel egy időben elvégezzük az épület körüli hangyairtást is így megakadályozzuk az újabb hangyabevándorlást az épületbe.  Ennek a módszernek kényes pontja hogy az irtószer a kijuttatás helyén hogyan marad meg?  Kívül az eső lemoshatja ezáltal meg kell ismételni a hangyairtást. Beltéren pedig a vizes felmosástól kell tartózkodni a hangyairtás hatásossága végett. Ne bajlódjon a házilagos hangyairtás trükkjeivel mert általában nem hozza a kívánt eredményt . Bármilyen típusú hangyairtást választ biztosítjuk hogy meg lesz elégedve a szolgáltatás eredményével. Hangyairtást Magyarországon, csak egészségügyi kártevőirtó tevékenységi engedély birtokában, lehet végezni. A hangyairtás célja a közegészségügyileg nem kívánatos, fertőző betegséget terjesztő, egészségügyi szempontból káros egészségügyi kártevők, megtelepedésének és elszaporodásának megakadályozása, illetve ártalmuk megelőzése. Erre a célra Magyarországon kizárólag a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ által engedélyezett irtószerek kerülhetnek felhasználásra.

Ismerjük meg a hangyákat!

A hangyák  az egész világon elterjedtek és megtalálhatóak. Hazánkban kb. 70 fajt tartanak nyilván. Leggyakoribb a feketehangya , házi hangya, valamint a fáraó hangya. Tipikusan kialakított fészkekben élnek.
Egy hangya fajon belül több alakú hangya is él a bolyokban. Van a szárnyas hím hangya, van a szárnyas nőstény hangya, és dolgozó hangya amelyiknek nincs szárnya. A hím hangyák alakja karcsú és igen rövid életűek. A hímek a párzás után néhány órával elpusztulnak
A szárnyas nőnemű hangyák miután megtermékenyítésen estek át azonnal változáson mennek keresztül. Eltűnnek a hangya szárnyak. Ezek lesznek a királynők. A királynők hosszú ideig élnek.
A hangyakirálynő 10 15 évig is eléldegél. Egyes hangyafajoknál léteznek úgynevezett hangyakatonák
akik a kolóniáért küzdenek a betolakodó egyedekkel szembe
Az élelemről mindig a dolgozó hangyák gondoskodnak.
A dolgozók gondozzák a rászorulókat, táplálékot gyűjtenek Hangya tápláléka lehet állati eredetű vagy
növényi eredetű. Az állati eredetű hangyatáplálék beszerzése végett vadásznak is. A hangyavadászat során a náluk jóval nagyabb hernyókat győznek le egyesült erővel. Nagyon kedvelik az édességet tartalmazó anyagokat is. A táplálék egy részét beviszik a bolyba. ere a mozzanatra épül az a hangyairtási módszer amit úgy hívnak hogy hangyairtás csalétekkel. Pillanatnyilag ez  környezetkímélő   és legbiztonságosabb hangyairtási technológia.

A hangyák fertőzést terjesztő szerepe:

 abból adódik hogy élelmiszerlátogató rovarok. Élelmiszert látogatják az emberek közvetlen környezetében  ugyanakkor  látogatják a szemetet és a romlott élelmiszereket is. Testükre kórokozók tapadnak.  A testfelületükre jutott mikroorganizmusokat folytonos tisztálkodásuk során távolítják el, tehát azok tartózkodási- és búvóhelyükön, vonulási útjaik közelében bárhol fellelhetők. Hangyacsípés: a hangyák  erős rágóikkal csak helyi tüneteket okoznak a bőrön, amit a hangyasav kipirosíthat.


Hangyairtás 100% garanciával


Hogyan juthat hozzá korszerű hangyairtáshoz?