poloskairtás oldala


Poloskairtás szállodákban  lakásokban, társasházakban

06-20-945-9090

A poloskairtás során általunk használt irtószerek és módszerek megfelelnek a szigorú  EU előírásoknak és emberekre (kisbabákra és terhes anyukákra is), és meleg vérű állatokra teljesen ártalmatlan. Lakossági poloskairtást végzünk Budapesten  és pestmegyében, közületeknek Magyarország területén .Poloskairtás diákszállókban, poloskairtás lakásokban, poloskairtás szállodákban, hotelekben

Korszerű, és hatásos poloskairtás a Combi kft- től

Poloska irtás folyamata: Szakembereink a terület felmérése és a megrendelővel folytatott beszélgetés után spaeciális poloskairtáshoz használatos eszközökkel kezelik azokat a területeket  ahol a vérszívó poloskák  tartózkodnak. A poloskairtást megelőzően nem szabad semmit kivinni a  területről nehogy más területeket fertőzzünk meg. A poloskairtás különösebb előkészületet nem igéyel. Amennyiden érdekli annak a kellemetlen vérszívónak a jellemzői melyet a poloskairtás során el távolítunk Önöktől úgy olvassa végig oldalunkat!

Egészségügy kártevők kőzé sorolja az a kártevőiertószakma

Itt olvashat apoloskákról: JELLEGZETES ÁRTALMUK
A kültakarón élősködő vérszívó ízeltlábúak (ektoparaziták) az embert táplálkozás céljából keresik fel.
Ártalmuk elsősorban abból ered, hogy a rovarok nyálmirigyének vér-alvadásgátló, értágító és viszketést kiváltó anyagokat tartalmazó vála-déka az emberi szervezetbe jutva bőrizgalmat, duzzanatot és gyulladást okoz. A csípés helyén általában bőrelváltozás (urtica, papula) észlelhető, de kialakulhat gyulladás (dermatitis) is.
A testidegen fehérjékkel szemben az ember fokozatosan túlérzékennyé is válhat, de allergia – az igen érzékeny egyének kivételével – csak az ismételt csípések hatására fejlődik ki.
A viszketést követő vakarózás felsebzi a bőrt, így másodlagos fertőzés (pyoderma) keletkezhet, de előfordulhat mélyre ható gyulladásos folya-mat (dermatitis purulenta), sőt szeptikus állapot is kialakulhat.
A viszketés és a vakarózás gátolja a pihenést, ennek következtében a nyugodt alvást, így fáradtságot, szellemi és fizikai leromlást okoz, vala-mint csökkenti az ember ellenálló- és munkaképességét.
Az ágyi poloska csípése iránt az emberek érzékenysége különböző, egyes személyek arra különösen intenzíven reagálhatnak, mások viszont, az ismételt csípésre kialakult immunitás miatt nem is érzik. A fájdalmatlan szúrás az alvó embert a takarótól nem fedett testrészeken (pl. nyakon, vállon, felkaron, csukló-, könyök-, lábszár- és bokatájékon) éri legtöbbször. A csípést csak kis piros folt jelzi, a fájdalom és a visz-ketés csak órák múlva jelentkezik. Érzékeny személyeknél azonban a csípés erős viszkető és égő érzést vált ki, esetleg csalánkiütés-szerű tü-netek jelennek meg (urticaria ex cimicibus), de hólyagok is képződhetnek (urticaria bullosa). Az ürülék allergizáló hatása egyértelműen igazolt. A rovarok jellegzetes szaga pedig kifejezetten kellemetlen, zavaró lehet.
Az emberbolha többnyire a lábszárakon, a lágyék- és deréktájon támadja az embert. Mivel a vérszívásban elég könnyen megzavarható, ezért ahhoz, hogy egyszer teleszívja magát, több helyen is beszúrhat.

 


 

Megnevezés: ágyi poloska

Rendszertani csoport: ízeltlábúak

Élőhely: falvak, városok

Jellemzés: 0,3-0,8 cm hosszú. Az ember korábban gyakori, a korszerű higiénia által ma már visszaszorított élősködője. Tojás alakú, lapított teste van. Gyakran kutyán, szarvasmarhán és más háziállatokon is élősködik. A nőstény 100-200 petét rak le, előtte azonban annyi vért kell szívnia, hogy testsúlya megkétszereződjék. A teljes kifejlődés 6-8 hetet vesz igénybe.

Poloskairtás

                                

[csótányirtás]  [hangyairtás] [darázsirtás] [bolhairtás] [kullancsirtás] [szúnyogirtás] [egérirtás] [kapcsolat

[patkány és egérdobozok]