rágcsálóirtóegérirtópatkányirtórágcsálóirtás

kártevőirtás oldal

 

        Rágcsálóirtó cégünk tanácsai

A rágcsálóirtó cégek feladatai, hogy egy adott területen, a nem kívánatos rágcsálókat kiirtsák. Az irtási feladatok elvégzéséhez szoros együttműködést kell kialakítani a megrendelő partnerrel. Nagyon sok megrendelőnek az az álláspontja, hogy ha a rágcsálóirtó cégnek megbízást ad a munka elvégzésére, akkor további intézkedésre nincs szükség. Ez a felfogás, gondolkodásmód hibás.

 A rágcsálóirtó feladatok közé tartozik a megelőzés. A megelőzésben  különösen fontos a megrendelő hozzáállása. 

Megrendelő feladata, olyan állapotokat teremteni, hogy minimálisra csökkentse a rágcsálók behatolásának lehetőségét.  Ez a feladat már az épület tervezésnél kezdődik. Élelmiszer gyártásához, raktározásához olyan épületeket kel építeni, ami fizikailag is meggátolja a rágcsálók bevándorlását az épületbe.  Az ajtók alatt ne legyenek tátongó rések.  A behatolási pontokat /pl. raktárajtókat/ csak a szükséges ideig szabad nyitva tartani . Általában a nagyobb raktárak egész nap nyitott ajtóval üzemelnek. Az érkező árút nem szabad az  épületbe bevinni, ha rágcsálóval fertőzött. Már szemrevételezéssel is sokszor megállapítható, hogy a kartondobozokat  megrágták az egerek, nagy valószínűséggel  bele is költöztek az úgynevezett utazó egerek. Ahol ilyen állapotok vannak a rágcsálóirtó nem tudja hatékonyan végezni a kártevőirtást. Fontos továbbá az információ csere is. Az objektumban dolgozók tudják, és látják legjobban a problémás kritikus helyeket, melyekről fontos információkat juttathatnak a rágcsálóirtó cég részére.  


 


(csótányirtás] [poloskairtás] [hangyairtás] [darázsirtás] [bolhairtás] [kullancsirtás] [szúnyogirtás] [egérirtás] [kapcsolat]  [haccp]

 

Telefon: 06209459090

Vissza a főoldalra