rovaríráts

Rovarírtás és rágcsálóírtás megrendelése COMBI  KFT
 T: 06-20-9-45-90-90

rovarírtás

  
 
Rágcsálóirtó Dobozok
 
Rovarirtás szolgáltatás
 
English
Deutsch
   

Rovarírtó cégünk alapítása

A COMBI ROVARÍRTÓ KFT-t magyar állampolgárok alapították 1990-ben, Budapesten. Elődje a Toxika-Technika Kártevőmentesítő Gazdasági Munkaközösség, mely szintén a kártevőmentesítés területén működött 15 éven keresztül. A rovarírtás területén végzünk szolgáltatást közel harminc éve. Rovarírtó és rágcsálóírtó tevékenységünket az egész ország területén működtetjük. Jól felkészült nagy tapasztalatokat szerzett munkatársaink álnak az önök rendelkezésére.

Rovarírtás és rágcsálóírtás területén elfoglalt üzleti pozíciónk

A COMBI Kft. Magyarország egész területére kiterjesztette szolgáltatásait a rovarírtás és rágcsálóírtás terén. A sikeres szakmai munkát a közegészségügy és a kártevőírtás területén nagy tapasztalatokat szerzett szakembereinknek köszönhetjük. Bátran állíthatjuk, hogy a Kft-nk jól megállja helyét a kártevőirtási szolgáltatást ajánló vállalkozások konkurenciaharcában. A velünk partneri kapcsolatban lévő ügyfeleinknek nem csak rovarírtás és rágcsálóirtás szolgáltatást végzünk, hanem a szakmába vágó rovarirtási rágcsálóirtási tanácsadással is szívesen állunk rendelkezésükre. Haccp programokkal kapcsolatban is segítünk eligazodni  az érdeklődőknek.

Kártevőirtási szolgáltatásainkat igénybevevők köre

Kiváló eredményeket értünk el rovarírtás, rágcsálóírtás terén. Szolgáltatást nyújtunk az élelmiszert előállító, élelmiszert árusító egységeknek haccp programok szerint, valamint szállodáknak, diákszállóknak, továbbá azoknak az objektumoknak, ahol az egészségügyileg nem kívánatos kártevők megtelepedésének, elszaporodásának veszélye fennáll. Továbbá azoknak a területi elhelyezkedésük miatt veszélyeztetett objektumoknak, ahol fokozott a veszély a rágcsálók gyors bevándorlására és elszaporodására.

rovarírtás

COMBI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Telefon: 06-23-382-121
Telefon: 06-20-945-9090

Fax:06-23-545-121
E-mail kartevo@kartevomentesites.hu