Földi kémiai szúnyogirtás melegköddel!

Szúnyogirtás településeken melegköddel! 

szúnyoggyérítés belterületen és külterületen

Telefon 0620-9459090

szúnyogirtás földi melegköd képzéssel

Földi kémiai melegködös szúnyogirtás email kartevo@kartevomentesites.hu

Szabadban településeken és szúnyogok ellen használatos földi melegködös irtási technológia. Speciális formulációt, melegköd képzőszert használunk megfelelő szerben hígítva, melyet melegköd képző generátorral juttatunk ki a szabadba a szúnyogok irtására ,ritkítására.

Ez a szúnyogirtási módszer hatékony és gyors eredményt biztosít. Eljutatja a szert olyan helyekre ahova a repülőgépes szúnyogirtás nem képes. A sűrűn növényzettel benőtt területekre légi szúnyogirtás által kijutatott apró  szemcsék nagy részét a sűrű lombozat felfogja. Előkészületet alig igényel.

Milyen időpontban végezzük a szúnyogirtást?

Szúnyogirtási munkálatok időpontja az késő este vagy a hajnali órák. Az eljárással kellően körülhatárolt, kis területen akár 90% feletti is lehet. Arra kell törekedni a szúnyogirtás során hogy a növényzet (pl. bokrok stb.) között megülő köddel a szúnyogok biztosan érintkezésbe kerüljenek. A kezelés a lakott helyek szúnyogártalmának csökkentésére szolgál. A meteorológiai tényezők közül elsősorban a szélerősséget és a légmozgást kell figyelembe venni.

Kisseb települések és tenyészőhelyek kezelésekor igen hasznos módszer.

A földi melegködös szúnyogirtásra önkormányzatoknak kedvezményeket biztosítunk

szúnyogirtás indokai    Földi szúnyogirtás ködképzés Szúnyogirtás szabadban

Szúnyogirtás otthon  Szúnyogirtás táborokban

A földi melegködös szúnyogirtásra önkormányzatoknak kedvezményeket biztosítunk