Ifjúsági táborok szúnyogirtása

 

                                             

szúnyogirtás megrendelése 06-20-9459090

 Táborokban szúnyogirtás az elviselhető kikapcsolódás érdekében


Szúnyogirtás indokai


Földi szúnyogirtás ködképzés

Szúnyogirtás otthon

 


 

 

 Iskolák egyesületek szerveznek ifjúsági táborokat az ország különböző helyein. Ezen táborok működési ideje általában a nyári hónapokra esnek. Időtartamuk pár hét. Kikapcsolódást sokszor akadályozza a rengeteg szúnyog jelenléte. A táborok és környékén végzett szúnyogirtás (szúnyoggyérítés) nagyban javíthatja ezt a kellemetlen helyzetet. Rendeljen a nyári táborozás idejére szúnyogirtást. Egyszerűen előkészületek nélkül elvégezzük a szúnyogirtást földi eljárással. Amennyiben a szúnyogirtási szezon kezdete előtt rendeli a szolgáltatást kedvezményes szolgáltatási árat biztosítunk Önök részére!

A szúnyogok állandó jelenléte rendkívül kellemetlen, ráadásul különböző betegséget terjesztenek. Rendszerint hajnalban és az alkonyati órákban aktivizálják magukat.
Szúnyogok által terjesztett betegségek
Nyugat-nílusi vírus, malária, sárgaláz vagy dengue-láz. A súlyos fertőzés tünetei a következők:
Láz , Zavartság, Hányinger, hányás,  erős fejfájás, egyoldali izomgyengeség , Duzzadt mirigyek stb.


Szabadban végzet szúnyogirtás sikere az időpont helyes megválasztása és az időjárási viszonyoktól nagymértékben függ. Eredményes a szúnyoggyérítés a reggeli illetve az esti időszakban, amikor a légmozgás alacsony. A melegköd beteríti a szabadban lévő növényzet nagy részét és az ott megbúj levelek fonákán szúnyogokkal érintkezik. parti üdülőkben.

 

.