szúnyogirtás 2020

 

szúnyogirtás megrendelése 06-20-9459090

Szúnyogirtás mely biztosítja szabadban tartózkodás örömét

 kartevo@kartevomentesites.hu

szúnyogirtás szabadtéri rendezvényeken , szúnyogirtás városokban, településeken

Szúnyogirtás elvégzését vállaljuk az ország egész területén.
Szúnyogirtás megrendelése esetén rövid határidővel elvégezzük

 

 

 Magyarországon 2020 évben tilos a légi szúnyogirtás mely a kifejlett szúnyogokat irtja. Ennek okán marad az évek óta használatos földi szúnyogirtás!

Vállaljuk a földi járműről végzett szúnyogirtást

Földi szúnyogirtás

Szúnyogirtás egyszerűen hatásosan rövid határidőkkel azonnali eredmény szúnyogok ellen.
Földi szúnyogirtás melegköd képzéssel.
Az Magyarország összes településén elérhető a szúnyogirtási tevékenységünk.
Megbízható és tapasztalt szúnyogirtó szakemberek álnak rendelkezésükre!
Szúnyoggyérítés akár egy két napon belül


Ezen technológiával kijuttatott szúnyogirtó szer az alacsony dózisnak köszönhetően A lakósságra illetve a melegvérű állatokra nem jelent semmilyen kockázatot! A kijutatott szúnyogirtó készítmény a kertekben rendszeresen használt szerek hatóanyag tartalmának a töredékét tartalmazza! A szer kijuttatása az esti órákban történik az időjárás függvényében
A szúnyogirtás vagy más néven szúnyoggyérités a vérszívók jelentős részét elpusztítja. A szúnyoggyérítés kifejezés azért használatos mert a szúnyogokat teljesen kiirtani nem lehet!
A jó időzített födi szúnyogirtásokal azonban elfogadható állapotokat lehet teremteni a településeken

Földi kémiai szúnyogirtás melegköddel


Egyes időszakokban gyakran előfordul hogy a szúnyogok nagyszámban jelennek meg. A szabadban tartózkodó emberek mindenapjait el lehetetleníti. Ilyenkor gyors és hatásos beavatkozásra van szükség. A megoldás a földi kémiai szúnyogirtás. A gépjárműre szerel szúnyogirtó melegködös generátor a szúnyogirtásra engedélyezett szerrel hatásos ellenfele a vérszívóknak. Azonnali és gyors megoldás a szúnyogok elleni védekezésben
 

Honnan jön ez a Miért van ilyen sok szúnyog sok szúnyog? Nem is gondolunk arra hogy saját magunk is tehettük arról hogy sok szúnyog van a saját kertünkben. A vérszívók tanyát vertek mert kitűnő szúnyog tenyésztő helyeket tartunk a környezetünkben. Ilyen helyek a kerti tavak, esővíz gyűjtő edények.

Rendelhet gyors és hatásos szúnyogirtást
 

Egyes szúnyogok különböző tárgyakba, résekbe vízmegtartó helyekre petéznek. Ilyen szúnyogtenyésző helyek minden településen előfordulnak hazánkban. Egyes ipari tevékenységek is kedvezően hatnak a szúnyogok fejlődésére. ( nyílt víztározók, ipari medencék Stb)

A civilizáció következtében jelentősen lecsökkent a szúnyogokat fogyasztó állatok száma! Tehát egyre kevesebb a szúnyogok természetes ellensége. Ezzel egy időben nagyban javultak a szúnyogok szaporodásának feltételei a településeken.

 Ezért sok településen elengedhetetlen az átgondolt és jól szervezett szúnyogirtási akciók!

A szúnyogok kiválóan szaporodnak a rossz eső csatornában melyből nem folyik le a víz teljes egészében. Sok település udvarán találhatók pangó vizek! A házak előtti víz elvezető árkokban sokszor hetekig áll a víz. Az ügynevezett madáritatókban is rendszeresen kellene cserélni, frissíteni a vizet. Az elhanyagolt vizes medencék nagymértékben hozzájárulnak a szúnyogok szaporodásához! A karbantartott megfelelően vegyszerezett fertőtlenítők hatására medencékbe nem tud a szúnyog petézni. A meleg nyarak és az enyhe telek is a szúnyogok malmára hajtja a vizet. Ha az eső gyűjtő tartályokat letakarjuk szúnyoghálóval vagy egy kis étolajat csepegtetünk a víz tetejére már is sokat tettünk a szúnyogok szaporodása ellen. Az emésztő aknák ideális hely a szúnyogok szaporodásának Az emésztő aknába párolgó molykazettákat akasztunk, akkor ennek párolgó anyaga sokáig távol tartja szaporodni vágyó szúnyogokat Amennyiben szeretné otthona szúnyogterhelését csökkenteni érdemes megfogadni a fentieket

A szúnyogok irtását járványokat terjesztő szerepük miatt is irtják. 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet 36§ szerint a vérszívó szúnyogok egészségügyi kártevőnek minősülnek, melyek ellen védekezni szükséges. A szúnyogirtásról a település önkormányzata gondoskodik. Ezen tények tudatában végeztetnek az önkormányzatok és hatóságok szúnyogirtást ( szúnyoggyérítést)  Kiemelt figyelmet érdemel az üdülőhelyek, turista központok szúnyogirtása, Járványügyi szerepe is jelentős a szúnyogok irtásának .

Az új szúnyogfajok  melyek már megtalálható az országunkban: ázsiai bozótszúnyog, koreai szúnyog, ázsiai tigrisszúnyog

 Vállaljuk a szúnyogirtási feladatokat az ország összes településén!

 Jelentős árkedvezményeket biztosítunk amennyiben a még a szezon előtt  megrendeli a szúnyogirtást a település!

 

Szúnyogirtás, Szúnyoggyérítés, Földi szúnyogirtás, Szúnyogirtás  melegköddel

Megkezdődik a vérszívó szúnyogok pusztítása az Országban
2020.07.12.

Sok minden változott az idén a szúnyogirtás területén. Az esős időszak eltolódott így a rohamozó szúnyoghad is később jelentkezett a lakósság nagy örömére. A szúnyogirtó repülőgépek is eltűntek az égről. Szúnyogok ellen azért megkezdődött a harc. A kellemetlenséget és az ártalmakat okozó szúnyogok rendkívül gyorsan fejlődnek az eső által létre hozott tocsogókban.
Hozzáértők szerint növekszik a az egészségügyi kockázat a növekvő és különböző fajok szúnyogcsípései nyomán. Az időjárásban bekövetkezett változások miatt olyan fajok is megjelentek hazánkban melyek régebben nem igen voltak jelen a Kárpát medencében. Ezért is van komoly jelentősége a szúnyogirtásnak a betegségek megelőzésében

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény - Egyéb ház és kert   virtuarium.hu

  

 


 

 

.