Szúnyogirtás

Szúnyogirtás

Szúnyogirtás megrendelése Mobil telefonról a telefonszámra kattintva azonnal hívhatja a központi szúnyogirtás vonalát
 

20/945-9090

kartevo@kartevomentesites.hu

 szúnyogirtás

Szúnyogirtás mely biztosítja szabadban tartózkodás örömét

szúnyogirtás szabadtéri rendezvényeken, szúnyogirtás városokban, településeken

Földi kémiai szúnyogirtás elvégzését vállaljuk az ország egész területén.
Szúnyogirtás megrendelése esetén rövid határidővel elvégezzük


Magyarországon 2020 évtől kezdődően tilos a légi szúnyogirtás mely a kifejlett szúnyogokat irtja. Ennek okán marad az évek óta használatos földi szúnyogirtás!

Vállaljuk a földi járműről végzett szúnyogirtást

Földi szúnyogirtás

Szúnyogirtás egyszerűen hatásosan rövid határidőkkel azonnali eredmény szúnyogok ellen.
Földi kémiai szúnyogirtás melegköd képzéssel.
Az Magyarország összes településén elérhető a szúnyogirtási tevékenységünk.
Megbízható és tapasztalt szúnyogirtó szakemberek álnak rendelkezésükre!
Szúnyoggyérítés akár egy két napon belül


 A földi kémiai szúnyogirtás technológiával kijuttatott szúnyogirtó szer az alacsony dózisnak köszönhetően a lakósságra illetve a melegvérű állatokra nem jelent semmilyen kockázatot! A kijutatott szúnyogirtó készítmény a kertekben rendszeresen használt szerek hatóanyag tartalmának a töredékét tartalmazza! A szer kijuttatása az esti órákban történik az időjárás függvényében
A szúnyogirtás vagy más néven szúnyoggyérítés a vérszívók jelentős részét elpusztítja. A szúnyoggyérítés kifejezés azért használatos mert a szúnyogokat teljesen kiirtani nem lehet!
A jó időzített födi szúnyogirtásokkal azonban elfogadható állapotokat lehet teremteni a településeken

Földi kémiai szúnyogirtás melegköddel

Szúnyogirtás biológiai módszerrel


Egyes időszakokban gyakran előfordul hogy a szúnyogok nagyszámban jelennek meg. A szabadban tartózkodó emberek mindenapjait el lehetetleníti. Ilyenkor gyors és hatásos beavatkozásra van szükség. A megoldás a földi kémiai szúnyogirtás. A gépjárműre szerel szúnyogirtó melegködös generátor a szúnyogirtásra engedélyezett szerrel hatásos ellenfele a vérszívóknak. Azonnali és gyors megoldás a szúnyogok elleni védekezésben.

Szúnyogirtás Önnek
Abban az esetben ha ellepték a szúnyog kertjét vagy ingatlanát és nem tudja házilagos kivitelezésben távol tartani a vérszívókat, keressen minket gyors és hatékony szúnyogirtást végzünk a túlszaporodott szúnyogok ellen

Szúnyogirtás Ára
Amennyiben megkapjuk a szúnyogirtáshoz szükséges adatokat kedvező és megfizethető szúnyogirtási árat biztosítunk!

Szúnyogirtás rugalmas és hatékony megoldás ahhoz hogy nyugodottan élvezhesse a nyári estéket a szabadban! A napközbeni hőség után kellemes időtöltés a teraszon csak akkor biztosított ha elgondolkodik a szúnyogirtás lehetőségén!
A szúnyogirtás területén 30 év tapasztalatát ajánljuk megrendelőinknek.
Szúnyogirtás végző tapasztal szúnyogirtó szakembereink az önök igényeihez igazítva az időjárást és a helyi adottságokat mérlegelve végzik a szúnyogirtási feladatokat. A szúnyogok minden ember életét megkeserítik akik nagyobb víz közeli településen tartózkodnak vagy ott laknak.
Szúnyogirtással kapcsolatos kérdéseivel tisztelje meg cégünket és mi készéggel adunk


Honnan jön ez a Miért van ilyen sok szúnyog sok szúnyog? Nem is gondolunk arra hogy saját magunk is tehettük arról hogy sok szúnyog van a saját kertünkben. A vérszívók tanyát vertek mert kitűnő szúnyog tenyésztő helyeket tartunk a környezetünkben. Ilyen helyek a kerti tavak, esővíz gyűjtő edények.

Rendelhet gyors és hatásos szúnyogirtást

Egyes szúnyogok különböző tárgyakba, résekbe vízmegtartó helyekre petéznek. Ilyen szúnyogtenyésző helyek minden településen előfordulnak hazánkban. Egyes ipari tevékenységek is kedvezően hatnak a szúnyogok fejlődésére. ( nyílt víztározók, ipari medencék Stb.)

A civilizáció következtében jelentősen lecsökkent a szúnyogokat fogyasztó állatok száma! Tehát egyre kevesebb a szúnyogok természetes ellensége. Ezzel egy időben nagyban javultak a szúnyogok szaporodásának feltételei a településeken.

Ezért sok településen elengedhetetlen az átgondolt és jól szervezett szúnyogirtási akciók!

A szúnyogok kiválóan szaporodnak a rossz eső csatornában melyből nem folyik le a víz teljes egészében. Sok település udvarán találhatók pangó vizek! A házak előtti víz elvezető árkokban sokszor hetekig áll a víz. Az ügynevezett madáritatókban is rendszeresen kellene cserélni, frissíteni a vizet. Az elhanyagolt vizes medencék nagymértékben hozzájárulnak a szúnyogok szaporodásához! A karbantartott megfelelően vegyszerezett fertőtlenítők hatására medencékbe nem tud a szúnyog petézni. A meleg nyarak és az enyhe telek is a szúnyogok malmára hajtja a vizet. Ha az eső gyűjtő tartályokat letakarjuk szúnyoghálóval vagy egy kis étolajat csepegtetünk a víz tetejére már is sokat tettünk a szúnyogok szaporodása ellen. Az emésztő aknák ideális hely a szúnyogok szaporodásának Az emésztő aknába párolgó molykazettákat akasztunk, akkor ennek párolgó anyaga sokáig távol tartja szaporodni vágyó szúnyogokat Amennyiben szeretné otthona szúnyogterhelését csökkenteni érdemes megfogadni a fentieket

A szúnyogok irtását járványokat terjesztő szerepük miatt is irtják. 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet 36§ szerint a vérszívó szúnyogok egészségügyi kártevőnek minősülnek, melyek ellen védekezni szükséges. A szúnyogirtásról a település önkormányzata gondoskodik. Ezen tények tudatában végeztetnek az önkormányzatok és hatóságok szúnyogirtást ( szúnyoggyérítést) Kiemelt figyelmet érdemel az üdülőhelyek, turista központok szúnyogirtása, Járványügyi szerepe is jelentős a szúnyogok irtásának .

Az új szúnyogfajok melyek már megtalálható az országunkban: ázsiai bozótszúnyog, koreai szúnyog, ázsiai tigrisszúnyog

Szúnyogirtás indokai


Földi szúnyogirtás ködképzés


Vállaljuk a szúnyogirtási feladatokat az ország összes településén!

Jelentős árkedvezményeket biztosítunk amennyiben a még a szezon előtt megrendeli a szúnyogirtást a település!

Szúnyogirtás Várpalotaszúnyogirtás Közép Dunántúl ; szúnyogirtás Érd

Szúnyogirtás, szúnyogok irtása, szúnyoggyérítés

 Szúnyogirtás, szúnyoggyérítés Bács-Kiskun megye
 

 

 

 

 

 

 Galamb péter hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.

 wlink

  www.linklinkek.hu