Biológiai szúnyogirtás

Biológiai szúnyogirtás

szúnyogirtás

Biológiai szúnyogirtás

Biológiai szúnyogirtás, szúnyoggyérítés megrendelése 06-20-9459090

biológiai  szúnyogirtás elérhetősége kartevo@kartevomentesites.hu

Az idei évben is  kellemetlenkednek majd a szúnyogok. Azokban a térségekben ahol a területi adottságok megvannak eredményre vezet a biológiai szúnyogirtás. Szúnyogok irtását vállaljuk tapasztal szúnyogirtó szakembereink irányításával!

Hatékony biológiai szúnyogirtás kedvező áron!

Rendelje meg időben a biológiai szúnyogirtást még a szúnyoginvázió előtt.

Biológia módszerrel is végezhető a szúnyogirtás. Ennek a szúnyogirtási, szúnyoggyérítési módszernek a lényege hogy baktériumot jutatunk a szúnyoglárvákkal fertőzött vizekbe melyek megfertőzik a szúnyoglárvákat. Ezáltal a szúnyoglárva elpusztul mielőtt mint kifejlett szúnyogként kirepülne a vizekből. A vízben lévő más élőlényekre semmilyen hatással sincs. A biológiai szúnyogirtás  technológia kizárólag a csípőszúnyog lárvákra hat,
A vízfelületekre járműre szerelt nagynyomású permetezővel terítjük szét A biológiai szúnyogirtási, szúnyoggyérítési módszer a kifejlett szúnyogok elleni védekezéshez nem alkalmazható, csak az utánpótlásuk csökkenthető a lárvák elpusztításával. A biológiai szúnyogirtásnak is megvannak a maga korlátai!
A biológiai szúnyogirtás kizárólag vizes területeken tavakban , pocsolyákban, pangó vizekben alkalmazható. Áradások után az ártéri erdők hordalékos területei megközelíthetetlenek! Folyóvízben nem lehetséges a használat. A biológiai szúnyogirtás a szúnyogtenyésző helyek kezeléséből áll. Ezen szúnyogszaporodási helyek nagy részben magántulajdonú területeken van. Illúzió felkutatni és hozzáférhetővé tenni a locsolásra használt hordókat. Hiába akar egy település biológiai szúnyogirtást végeztetni ha területen nincs tó, vizes terület csak szúnyog!

A jól felderített területen eredményesen alkalmazható a biológiai szúnyogirtás!

A biológiai szúnyogirtásnak határt szabnak a terepviszonyok!

 

Biológiai szúnyogirtás mely biztosítja kellemes szabadban tartózkodás lehetőségét a  településeken
 

 

szúnyogirtás, biológiai szúnyogirtás, szúnyogok irtása biológiai módszerrel