élvefogó

Élvefogó egércsapda rendelés: 00 36 20 9459090

 Az egérirtás humánus módszere az élvefogó csapda használata.

 Nem akar használni irtószert? Új megoldásokat keres? Hogyan szabadulhat meg új módszerekkel az egerektől?

.           Ajánlatunk az általunk forgalmazott élvefogó egércsapda! használata: az egerek számára vonzó csalétket kell elhelyezni a dobozban, megfelelő egérjárta helyre kell kihelyezni. Máris megvan az eredmény. Az élvefogó  csapda 4-5 egér befogására alkalmas. Ön dönt a megsemmisítés, vagy a szabadon engedés  lehetőségéről. Csak egy szemrevételezési ellenőrzés és láthatja az eredményt. Amennyiben jó helyre tette a csapdát ( ajánlatos olyan helyet választani, ahol egérre utaló nyomok vannak, pl. rágásnyom ,egérürülék stb.) garantáltan megfogja  a nemkívánatos mindent megrágó egereket. Egy idő után, a környéken portyázó egerek befogását követően, ajánlatos új helyre helyezni az élvefogót. Erős fertőzöttség esetén több csapda egyidejű használata ajánlott!

Élvefogó csapda  egyszerűen kezelhető!

Az  élvefogó csapda irtószer mentes ezért élelmiszer közvetlen közelében is alkalmazható. Pl. élelmiszer polcokon, feldolgozó üzemekben stb.

Itt olvashat  az egerekről: Egerek jellemző viselkedése!
 

Az egerek jól alkalmazkodnak  különféle környezeti feltételekhez. Jellemző rájuk, hogy megszokott környezetükhöz erősen ragaszkodnak. Fészkelő helyüket mindig a táplálkozási helyhez közel készítik el.. Ideális feltételek között, ha búvóhelyük megfelelő és elegendő táplálék áll rendelkezésükre, akkor mozgáskörletük behatárolt. Főleg éjjel aktívak, amikor táplálékot keresnek. Nappal akkor tevékenykednek, ha a táplálék megszerzése nehéz.

Az egerek a házon belül leginkább a fal mellett készített lyukakban tanyáznak. A szabadban egyszerű fészket készítenek, amit kazlakban, szénaboglyában is kialakíthatnak. A házi egér fészkét az épületen belül a falak mentén lyukakban, vagy régóta felhalmozott és nem bolygatott anyagokban alakítja ki. Keveset vándorol. Ha kedvező életfeltételeket talál, akár egész életét egy 1,5-2 méter sugarú körben leélheti. mindaddig nem hagyja el, területét amíg életfeltételei meg nem változnak.

Élvefogó csapda elérhetősége

 

Vissza a rágcsálóirtás fő oldalára