Csótányirtás gélezési technológiával Budapesten

csótányirtás megrendelése 06-20-9-363636

 

Csótányirtás megrendelése, Budapesten tel: 06-20-9459090

kartevo@kartevomentesites.hu

Elmondjuk Önnek hogy miért válassza ezt a módszert a budapesti ingatlan csótányirtására!

Egy speciális pisztolyból apró kicsiny pontokat helyezünk ki a csótányok által fertőzött helyekre. Csótányirtó szakemberünk felméri Budapesten a területet és tapasztalata alapján eldönti hogy hova is juttatja ki a speciális anyagot. A csótányok meglátogatják ezeket a pontokat mert nagyon vonzó a számukra A gyártók titokként kezeli a vonzásra kifejlesztet szert amibe belekeverik a csótányok számára végzetes hatóanyagot.

A géllel végzett csótányirtás előnyei

Nincs a csótányirtás előtt pakolás a budapesti ingatlanokba, budapesti irodákban, tehát nem kíván előkészületet! A megrendelő legkisebb zavarásával jár. Teljesen szagtalan módon végezhető a csótányirtás! A csótányirtó gél könnyen és nyom nélkül juttatható ki az adott területre. A terület a permetezéssel szemben nem szennyeződik be. A csótányirtási területet látható módon nem szennyezi be! Hatástartósága jóval hosszabb mint a hagyományos csótányirtási módszer! Rendkívül hatékony. A környezetre gyakorlatilag nem toxikus, ugyanakkor hatóanyagtartalma révén - megfelelő alkalmazás esetén - gyors, biztos és hosszantartó eredményt nyújt. .Csótányirtó gél használata sok helyen az egyetlen célravezető módszer.

 Hogyan csináljuk máskép Budapesten a csótányirtást mint mások?


A csótányok ellen gondosan kiválasztott széles hatásspektrumú hatóanyagokat használunk és fűszerezzük a csótányirtásban szerzett tapasztalatunkkal!
Így kialakul a hatékony megoldás a csótányokkal szemben.

 

Csótányirtás gél Budapest, csótányirtó Budapesten gélezéssel, csótányok irtása Budapesten

 

 

 

 

 
 

 

 

Érdekességek a csótányokról