Rovarirtás

 

Rovarirtás biztonsággal hatásosan

COMBI Kft. Tel:20 945-9090

kartevo@kartevomentesites.hu

 

A rovarirtásnak alapvető feltétele hogy tudjuk milyen rovart is akarunk irtani
Amennyiben a rovar fajtáját nem tudja beazonosítani küldje el emailban a fényképet és mi megpróbálunk segíteni
A rovarok igen gyorsan szaporodnak és terjedésük szinte megállíthatatlan! Ennek következménye hogy a rovarirtás iránti igény nagymértékben megnőtt.

 Az úgynevezett egészségügyi rovarirtás megelőzi a rovarok által terjesztett fertőzéseket. A rovarirtási szakmában hosszú évek alatt nagy gyakorlatra és tapasztalatra tettek szert az ezzel foglalkozó munkatársaink. Gyakorlott munkatársaink a körszerű és hatékony szereket alkalmazzák a rovarirtás során Ezen anyagok az EU ban bevizsgálták és engedélyezték.

 A korszerű rovarirtás technológiával az eredmény nem marad el Magyarországon a rovarirtásra engedélyezet szerek az EU. val összhangban Epidermiológiai Központ Dezinszekciós és Deratizációs is engedéllyel rendelkeznek
Bármilyen rovart is észlel lakásban hívjon minket
Különböző rovarirtási technológiákat alkalmazunk a helyi adottságokat figyelembe véve. Megtaláljuk önnek a legmegfelelőbb rovarirtás technológiát.

A rovarirtás gyakorisága tapasztalatunk szerint  ritkább a tiszta lakásokban? Hangsúlyozzuk azonban hogy egy makulátlan tiszta lakásban is megjelenhetnek a rovarok
Az ablakokon rovarháló van az ajtók mindig csukva vannak mégis bejutnak a nemkívánatos rovarok!

Vannak rovarok melyek ősszel húzódnak a lakásba mert nekik csak melegre van szükségük. A téli időszakot hibernálva vészelik át és nem az étel vonzza az épületbe őket hanem a meleg.

Vannak olyan rovarok is melyeket saját magunk hurcoljuk be a lakásba. Ezen rovarfajok ideális körülményeket találnak az ingatlanokban ezért gyors szaporodásnak indulnak! Ebben az estben a megoldás a rovarirtás. A házilagos rovarirtás ritkán eredményes!
Hatékony rovarirtás csak szakembertől várható
 

     

Rovarirtás Diósd

Rovarirtás Szigethalom

Rovarirtás Tököl

     

Rovarirtás Százhalombatta

Rovarirtás Szigetszentmiklós

Rovarirtás Halásztelek