patkányirtás

Patkányirtás
A patkányirtást betegséget terjesztő szerepük indokolja. Ennek értelmében jogszabályok is kötelezik az élelmiszerárusító és forgalmazó egységeket a patkányártalom megelőzése céljából a patkányirtásra!

kartevo@kartevomentesites.hu

20/945-9090

Patkányirtás raktárakban, Patkányirtás élelmiszereket forgalmazó és raktározó vállalkozások egységeikben.

Falvakon településeken; patkányirtás

Hatékony gyors patkányirtás

A patkányirtás már igen régen elkezdődött, mégsem tudta az ember végleg legyőzni ezeket az okos állatokat.

A patkány megjelenése sokakban riadalmat keltenek, A patkányok megjelenése és a patkányirtás mindennapos dolog. A lényeg az hogy nem szabad tétlenül nézni a szaporodásukat!

Jöhet a patkányirtás!

Sok jel mutathatja a patkányirtás szükségességét. Patkányürülék nyomai patkánylyukak stb. A házilagos patkányirtás praktikái ritkán hozzák a várteredményt. Sokan próbálkoznak a füstöléssel kiirtani a patkányokat ! Ugyanakkor sok patkányirtási kísérlet zajlik a patkányokat távoltartó elektromos küttyükkel .

 Hangsúlyozzuk hogy a szabad forgalomban kapható patkány irtószerek csökkentett hatóanyagot tartalmaznak.

 A hivatásosan patkányirtással foglalkozó szakvállalatok , szakemberek megemelt magasabb hatóanyag tartalommal rendelkező patkányirtó szerekkel végzik munkájukat. Ezeket a szereket kizárólag szakvállalatok, szakemberek vásárolhatják és használhatják fel engedély birtokába

 A patkányok mindent megrágnak csatornákban fészkelnek ezáltal fertőzéseket terjesztenek. A patkányok nemcsak az elhanyagolt területek lakói! Patkányirtások tapasztalatai megmutatták hogy nagy  szertetel tartózkodnak az emberi környezetben.

A patkányok gazdasági kártételük is jelentős
 

Patkányirtás menete


Rágcsálóirtásainkat speciális hatóanyaggal és vivőanyaggal bekevert, a patkányok számára igen vonzó csalétekkel végezzük. Ezeket etetőhelyekre, EU szabványnak megfelelő szerelvények felhasználásával, helyezzük ki.
Ezen szerelvényeket terepviszonyokhoz igazodva a vonulási útvonalukra kell kihelyezni.. Az épületek körül elhelyezett patkányirtó állomások úgynevezett védősávot alkotnak. A szerelvényeket beszámozzuk és dokumentáljuk. A patkányok területre való behúzódást nem tudjuk megakadályozni. Mindezek figyelembevételével a Rágcsálóirtást a hatékonyság érdekében a szerelvények ellenőrzését rendszeresen szükséges elvégezni

Szaktudással, megfelelő tapasztalattal rendelkező patkányirtó szakember segítségével megfelelőszintre csökkenthetjük számukat. A patkányirtási feladat csak rendszeres és hozzáértő munkával lehetséges. Fontos a megfelelő szerelvény kiválasztása. A patkányirtó szerelvény akkor látja el feladatát ha a benne elhelyezett irtószerhez házállatok, illetéktelenek nem férnek hozzá! Ugyanakkor a patkányok ezekben az etetődobozokban biztonságban érzik magukat és zavartalanul fogyasztják a nekik felkínált Patkányirtó csalétkeket. Ezért a patkányirtásaink során az általunk gyártott patkányirtó szerelvényeket használjuk nagy eredményességgel. Megfelelnek a hatósági előírásoknak és az EU ajánlásainak. A megfelelő biztonságos patkányetető állomás ( patkánydoboz).  zárható időjárás álló ugyanakkor biztosítja  hogy a házi kedvencek vagy más állatok ne férjenek  a patkányirtó csalétekhez

 Patkányirtás előtt fontos terepszemlét tartani és felmérni azokat a pontokat ahova a szerelvények kihelyezésre kerülnek. A patkányirtást végző szakember már tapasztalatból is tudja hogy melyek azok a kritikus pontok ami az eredményes irtáshoz megfelelőek.

 Sokan használnak átlátszó fedővel ellátott patkányirtó dobozokat. Ezek a szerelvények az ellenőrzést ugyan megkönnyíti de 20 éves szakmai tapasztalatunk szerint nem igazán megfelelőek. Miért is mondjuk ezt? A patkányirtáshoz felhasznált szerek a napsütés hatására ( üvegház hatás) gyakran megolvad, tönkremegy. Ezekbe a szerelvényekbe nem szívesen tartózkodik a patkány mert táplálkozása alatt nem érzi magát biztonságban. Ezen patkányirtó szerelvényekből csak a sötétség beálltával fogyaszt a patkány.

Hozzáértő patkányirtásban jártas szakember nem igen használja. Elengedhetetlen a jól megválasztott patkányirtó csalétek melyet a patkányirtás során a rágcsálók szívesen fogyasztanak. Cégünk a legkorszerűbb patkányirtó szereket használja munkája során.

Patkányirtás Csalétekkel

Napjainkban sok fajta patkányirtásra alkalmas csalétek áll rendelkezésünkre.
Létezik mezőgazdaégi terménybe kevert úgynevezett dercés etetőanyag
Van speciális pépes formuláció is.
A gyártók gondoltak már vízálló patkányirtó korongokra is. Ezek főleg csatornákba vizes helyeken alkalmazzuk.

A helyben való etetésre pedig úgynevezett pálcákkal való rögzítésre alkalmas patkányirtó blokkok , melyek az etetőállomásokból való elhurcolást akadályozzák meg
A legfontosabb azonban az hogy milyen vonzó a célszervezet vagyis vagy is a patkányok számára! Van amelyik beválik de van olyan is amit nem szívesen fogyasztanak! Ennek több oka lehet. Az irtandó terület közelében olyan táplálékforrást találnak a patkányok amit szívesebben fogyasztanak mint a számukra felkínált csalétek. Eben az esetben fel kel számolni az egyéb táplálékforrást, és olyan patkányirtó csalétket kell kihelyezni amit szívesen fogadnak a rágcsálók!
Ennek megtalálása a szakemberek számára rutin feladat a tapasztalatok alapján
 

 Patkányirtás állattartó telepeken
Patkányirtás vendéglátóhelyeken

Amikor patkányt észlelünk a környezetünkben annak  bizonyos okai vannak. Elsősorban azt kell vizsgálni Hogy mi teremtette meg azt patkányok számára azt a kedvező környezetet amiért  a közelünkbe költöztek!

Megjelenésük biztos jel arra hogy a területen patkányirtást kell végezni

 Aki házilagos kivitelben próbálja elvégezni a patkányok irtását tudnia kell hogy uniós szabványok miatt a lakósság csak csökkentet hatóanyagú patkányirtó szert vásárolhat a boltokban. Kizárólag az engedéllyel rendelkező szakvállalatok, szakemberek kaphatnak magasabb hatóanyag tartalommal rendelkező patkány irtószert!

Patkányirtáshoz európai szabványú patkányetető állomásokat és kizárólag szakemberek által vásárolható engedélyezett patkány irtószert használunk

 Patkányirtás megrendelése: Mobil telefonról a telefonszámra kattintva közvetlen hívhatja a cégünk patkányirtás vonalát


20/945-9090
Rövid határidejű patkányirtás
kartevo@kartevomentesites.hu

Patkányirtás hatósági előírások szerint végezzük az élelmiszereket gyártó és forgalmazó cégek részére.
A rágcsálóirtás terén húszéves tapasztal rendelkezünk
Korszerű rágcsálóirtás, és szaktudásunk biztosítja a rágcsálók elszaporodásának
megakadályozását. Amennyiben azt szeretnénk hogy egy adott területen a patkányok jelenléte hosszútávon megszűnjön számítani kell arra hogy csak rendszeres irtás hoz hosszú távú eredményt!

BÍZZA RÁNK A PATKÁNYIRTÁS FELADATÁT

Patkányirtás, patkányok irtása, patkányirtó