Kullancsirtás  Budapest

 

Kullancsirtás biztonsággal hatásosan Budapesten

COMBI Kft. Tel.: 20 945-9090

 kartevo@kartevomentesites.hu

 

Kullancs kontrol önnek

A kullancs elleni védekezést szolgálja kullancsirtási szolgáltatásunk Budapesten. Kullancsirtásunk célja a kullancs populációk aktív csökkentése. A kullancsirtás után jelentősen csökken a kullancscsípés kockázat és a Lyme-kórnak való lehetséges kitettséget. Ne feledje  a kullancsok megtalálhatóak budapesti kertekben és a zöld területeken

 Budapesten  kullancsirtás megrendelése 06-20-9-45-90-90
A hét minden napján elvégezzük a kullancsok irtását Budapest és környékén
Hatékony gyors kullancsirtás budapesti kertekben, budapesti parkokban. Kullancsirtás ami azonnal megszünteti a kullancsveszélyt budapesti lakóházában, nyaralójában vagy a kertben.

A kullancsok betegségeket okozó kórokozókkal fertőződnek meg és adják tovább vérszívásukkal áldozataiknak!
Kullancsok veszélyeztetik kedvenc háziállatait budapestii kertjében? Félti családja biztonságát a kullancsoktól? A kullancs kedvenc tartózkodási helye a fűben, levelek fonákján, a sűrű aljnövényzet lentről, földközelből támad, és addig mászik a testen, míg kényelmes helyet nem talál. Egy alapos zöld növényeken végzett kezelés egyben hatásos kullancsirtást is eredményez A kertben lévő rovaroktól és a kullancsoktól is megszabadítjuk önt Budapest városában illetve környékén! Kiválasztjuk Önnek a legcélravezetőbb technológiát ami a kullancsokat is elpusztítja! Sok családnak szereztük vissza a nyugalmas pihenését a szabadban.
 

Kullancsirtás Budapest kullancsok irtása Budapesten

.