Egérirtás felsőfokon!

Egérirtás megrendelése

06 20 945 9090

kartevo@kartevomentesites.hu

Az egerek kistestű rágcsálók! A egerek óvatos állatok főleg az esti órákban kezdik meg táplálékszerző útjukat. Képesek leélni életűket pár négyzetméteren! Ezért az egérirtást végző szakember számára fontos információ az egérnyomok felderítése! Ilyen nyomok az egérürülék, rágásnyomok stb. Az egérirtás legfőbb indoka hogy betegségterjesztő szerepe is lehet

Hatékony egérirtás házilag

Az egérirtás házilag általában csapdákkal történik Ezek az egérirtó csapdák lehetnek mechanikusan működő rugós csapda mely meg is öli az egeret vagy úgynevezett élvfogó egércsapda. Az egérirtás házilag hátránya hogy naponta kell ezeket ellenőrizni, illetve csalétket cserélni ! Az igazi hatékony házilagos egérirtást egy házi kedvenc cica oldja meg legjobban

 

EGÉRIRTÁS BUDAPEST


Egérirtás házilag

Egérirtás Diósd

Egérirtás Érd,

Egérirtás Törökbálint

Egérirtás ára

Egérirtás Miskolc

Egérirtás Budakeszi

Egérirtás  Tárnok

Egérirtás Sóskút

Egérirtás önöknek

Egérirtás elérhetőségei 06-20-9459090 vagy kartevo@kartevomentesites.hu
Egérirtás kitartást, szaktudást, tapasztalatot igénylő tevékenység. Egérirtás és a patkányirtás együttes neve rágcsálóirtás. Kiknek kötelező elvégeztetni az egérirtást?

Az egérirtást országos hálózatban végezzük! Bátran hívjon minket az ország keleti feléből, de vannak egérirtó szakembereink ország nyugati oldalán rendelkezésükre állnak !

Minden olyan vállalkozásnak amelyik élelmiszereket állít elő vagy forgalmaz. Az egérirtási kötelezettséget egészségügyi és élelmiszer tisztasági rendeletek írják elő. A COMBI KFT közel harminc éve végzi ezt a Egérirtási tevékenységet. Nemcsak szolgáltatásunkkal hanem az egérirtáshoz szükséges szerelvények, egéretető dobozok gyártásával is jelentős piaci pozíciót szereztünk Magyarországon.. Egérirtásokat végzünk vágóhidakon, szállodákban, piacokon, élelmiszer üzlet láncokban, kórházakban, iskolákban, állattartó telepeken stb. Amennyiben az egérirtás problémájával küzd keressen minket telefonon vagy küldjön e-mailt, és egérirtási kérdéseire megkapja a szakszerű felvilágosítást. Megrendelés esetén korrekt árajánlatot adunk az egérirtás elvégzésére. Munkánk során az európai unióban engedélyezett korszerű irtószereket használjuk! A hatékony egérirtó szerek, szaktudásunk, szakmai végzettségünk garancia az eredményes egérirtás elvégzésére. Az egerek irtását megfelelően és eredményesen csak egérirtó szakember tudja elvégezni. A házilagos egérirtás ritkán hozza meg a várteredményt!

Egérirtás, egerek irtása, egérirtó, egér irtás, egérirtó szakember

Az alábbiak miatt válasszon minket ha egérirtásra van szüksége!

I. Az általunk elvégzett Egérirtásra garanciát adunk Budapesten
II. A megadott ár az összes költséget tartalmazza.
III. Környezetére és otthonára szabott egérirtás technológiát ajánlunk.
IV. Környezet kímélő technikát alkalmazunk
V. Hétvégén és ünnepnapokon is szolgáljuk az ön kényelmét Budapesten végzett egérirtásunkkal

Érdemes tájékozódásként elolvasni az alábbi kérdéseket amivel a megrendelőink fordultak hozzánk.

Menyi ideig van hatása egy egérirtási munkának?

Ez pontosan nem tudjuk megmondani. A tapasztalatunkat azonban szívesen megosztjuk Önnel. Általában egy jó időben elvégzett egérirtás több hónapig eredményes. A kihelyezett egérirtó állomások általában egy két hónapig nyújt az egerek ellen védelmet. Egyéni próbálkozások után ez a feladat már egérirtó szakember beavatkozását igényli. Az egérirtás mindenképpen kihívást jelent. Az egérirtás többféle anyaggal és módszerrel történik. A módszer megválasztását befolyásolja a környezeti tényező.

A környezeti tényezők alapvetően meghatározzák a egérirtás menetét!

Örökre biztosítjuk a egérmentességet irtás után?

Tapasztalatunk szerint az egerek irtása rendszeres munkát igényel Vagyis a egerek az időjárási és szaporodási valamint behurcolási tényezők befolyásolása miatt minden évben gyorsan szaporodnak, új fészkeket alakítanak ezért irtásukról minden évben gondoskodni érdemes.
Az Egérirtás folyamata :

Egérirtás mikor válik szükségessé?

Az egerek irtására a megjelenésükkel egy időben gondoskodni szükséges! Az egerek jelenlétére utaló jelek az egérürülék, rágásnyomok.

A egérirtással foglalkozó szakember felméri a körülményeket és kiválasztja a megfelelő hatóanyagú irtószert. . A Combi Kft által kihelyezett egérirtó szerek Európai Unió és a Egészségügyi Világszervezet elvárásainak megfelel ezért biztonságos és ugyanakkor hatásos is.

Ne bajlódjon a házilagos egérirtás trükkjeivel mert általában nem hozza a kívánt eredményt . Szeretném felhívni a figyelmet hogy a szakember által kihelyezett egér irtószer jóval több hatóanyagot tartalmaz. Ezek az egérirtó szerek csak engedéllyel és kizárólag szakemberek részére hozzáférhető! Magyarországon, csak egészségügyi kártevőirtó tevékenységi engedély birtokában, lehet egérirtási szolgáltatást végezni. Az egérirtás célja a közegészségügyileg nem kívánatos, fertőző betegséget terjesztő, egészségügyi szempontból káros egészségügyi kártevők,( egerek) megtelepedésének és elszaporodásának megakadályozása, illetve ártalmuk megelőzése. Erre a célra Magyarországon kizárólag a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ által engedélyezett irtószerek kerülhetnek felhasználásra.


Miként spórolhatjuk meg az egérirtás költségeit?

Az egerek bejutását fizikailag meg kell akadályozni! Az épületet úgy kel megépíteni hogy az egerek ne tudjanak bemenni és ott megtelepedni. A már kész épületeknél a bejutási kapukat meg kell szüntetni. Az esetlegesen kialakult egérjáratokba összetört üvegcseréppel kevert tömítő masszát ajánlunk! A szemetet zárt tárolókban kell tartani és gyakran kell elszállítatni!
 

A egérirtás indoka a fertőzést terjesztő szerepe miatt fontos:

Az egerek élelmiszert látogatják az emberek közvetlen környezetében ugyanakkor látogatják a szemetet és a romlott élelmiszereket is. Testükre kórokozók tapadnak. A testfelületükre jutott mikroorganizmusokat folytonos tisztálkodásuk során távolítják el, tehát azok tartózkodási- és búvóhelyükön, vonulási útjaik közelében bárhol fellelhetők!.
Az egerek nagy része különböző baktériumokat szállíthatnak az otthonainkba! Ezáltal betegségeket okozhatnak. Az egerek ürüléke és a vizeletük apró szemcséi a helység levegőjét is szennyezhetik. Ezek az apró egerektől származó részecskék okozhatnak allergiás megbetegedéseket vagy asztmát! Ezért a közegészségügyi hatóságok egészségügyi kártevőknek minősíti az egereket. Egérirtási kötelezettség alávonja az élelmiszert árusító és előállító egységeket! Az egérirtás további indokai az egerek testükön behurcolhatnak további kártevőket. Az egerek leggyakrabban kullancsokat, tetveket, és különböző atkaféléket utaztatnak a bundájukon

Hogyan juthat hozzá korszerű egérirtáshoz, Egérirtás Ára

COMBI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft központi iroda
Telefon: 06-23-382-121 Fax: 06-23-545-121
Mobil: 06-20-945-9090
E-mail kartevo@kartevomentesites.hu

URL

Magyarország 2049 Diósd Vadvirág u

Nyitva tartás: hétfő csütörtök 08 tól 15óra 30

Egérirtás ügyeleti telefon ünnepnapokon is