Telefon: 06-20-9-459090

Egérirtás e-mail

egérirtás

  Egérírtás Budapest,Egérirtás Miskolc,Egérírtás kazincbarcika,Egérirtás Ózd,Egérirtás Érd, Egérírtás Budakeszi, Egérírtás Diósd, Egérirtás Tárnok, Egérírtás Szolnok, Egérirtás Vác, Egérírtás Székesfehérvár, Egérirtás Tárnok, Egérirtás Martonvásár, Egérirtás Halásztelek, Egérírtás Budaörs, Egérírtás Százhalombatta, Egérírtás Maglód, Egérírtás Vecsés, Egérirtás Biatorbágy,Egérirtás Alsónémedi, Egérirtás Kecskemét, Egérirtás Balaton.,, mezőkövesd
 

                       Egérirtás         

 

            Egérirtás kitartást, szaktudást, tapasztalatot igénylő tevékenység. Egéritás és a patkányirtás együttes neve rágcsálóirtás.

Kiknek kötelező elvégeztetni az egérirtást?

Minden olyan vállalkozásnak amelyik élelmiszereket állít elő vagy forgalmaz. Az egérirtási kötelezettséget egészségügyi és élelmiszer tisztasági rendeletek írják elő. A COMBI KFT közel harminc éve végzi ezt a tevékenységet. Nemcsak szolgáltatásunkkal  hanem az egérirtáshoz szükséges szerelvények, egéretető dobozok gyártásával is jelentős  piaci pozíciót szereztünk Magyarországon. Azoknak a megrendelőinknek akik irtószermentes eszközöket keresnek tudjuk ajánlani a egérirtáshoz az élvefogó egércsapdánkat. Termékpalettánkon megtalálható az ultrahangos egérriasztó, valamint nyest és görényriasztó is . Egérirtásokat végzünk vágóhidakon, szállodákban,  piacokon, élelmiszer üzlet láncokban, kórházakban, iskolákban, állattartó telepeken stb.  Amennyiben az egéritás  problémájával küzd keressen minket telefonon vagy küldjön e-mailt, és kérdéseire megkapja a szakszerű felvilágosítást. Megrendelés esetén korrekt árajánlatot adunk az egérirtás elvégzésére. Munkánk során az európai unióban engedélyezett korszerű irtószereket használjuk! A hatékony egérirtó szerek, szaktudásunk, szakmai végzettségünk garancia az eredményes egérirtás elvégzésére.

Miként spórolhatjuk meg az egérirtás költségeit?

Az egerek bejutását fizikailag meg kell akadályozni!  Az épületet úgy kel megépíteni hogy az egerek ne tudjanak bemenni és ott megtelepedni. A már kész épületeknél a bejutási kapukat meg kell szüntetni. Az esetlegesen kialakult egérjáratokba összetört üvegcseréppel kevert  tömítőmasszát ajánlunk!  A szemetet zárt tárolókban kell tartani és gyakran kell elszállítatni! 

 

[csótányirtás] [poloskairtás] [hangyairtás] [bolhairtás] [kullancsirtás]  [szúnyogirtás]