Darázsirtás Miskolcon

Darázsirtás gyorsan és diszkréten Miskolc.

 

Darázsirtás Miskolcon hétvégén és ünnepnapokon is!

darázsirtás megrendelése a Combi kft telefonszámain 06-20-9-45-90-90
vagy írásban a kartevo@kartevomentesites.hu  címen

 

A darázsirtás ára több tényezőtől függ Miskolcon. A mennyiben megfelelő tájékoztatást kapunk az épület tulajdonosától akkor jól behatárolható fix darázsirtási árat tudunk megadni Önöknek. Az árak függenek attól hogy hány darázsfészket kell kiirtani. Volt olyan ügyfelünk Miskolcon akinek az épülő családi ház tetőszerkezetében a cserép alatt több mint 60 darab darázsfészek volt. Ezért az egész cserépfedést kezelni kellet. A darázsirtás ára Miskolcon attól is függ hogy hol helyezkedik el a darazsak fészke. Van olyan darázsfészek mely látható és van olyan ami nem látható, de van ahol a beépített tetőszerkezetben van. Az is befolyásolja a darázsirtás árát hogy az épület az országban hol helyezkedik el.

Amennyiben mégis valamilyen információt szeretne mi most itt megadjuk: a várható darázsirtás ár általában  18500 Ft között mozog. Az ár tájékoztató jellegű mely a helyi adottságoktól függően eltérhet. Miskolcon a darázsirtás  vállalkozási ára ezért lehet ennél több vagy kevesebb is. Telefonon a személyes megállapodás tekinthető garantált árnak.

Hívjon minket Miskolcon a darázsirtás vonalán és a megbeszélés után tájékoztatjuk az a darázsirtás várható áráról. A miskolci irtás folyamán általunk felhasznált és erre acélra engedélyezett szer szabadforgalomban nem vásárolható. Kizárólag képesített darázsirtó szakemberek használhatják. A darázsirtás szolgáltatását Miskolcon is csakis és kizárólag erre engedéllyel rendelkező vállalkozás vagy magánszemély végezheti. Az előírások betartásával a környezetet nem veszélyezteti, kizárólag a rovarokra fejti ki hatását. A darázs irtásánál fontos hogy a miskolci ház vagy az ingatlan tulajdonosa amennyiben a fészek nem látja , megfigyelje azokat a pontokat ahol a darazsak közlekednek. Ezeket a pontokat nevezik röpnyílásoknak. Mindig ezen nyílások közelében szálnak le a repkedő darazsak.

A darázsirtási szolgáltatásaink a környező településeken is igénybe vehetik!

 

 A darázsirtást végző szakember, mindig a legmegfelelőbb technikával szabadítja meg Önt a miskolci darazsaktól. A kiválasztott módszer mindig alkalmazkodik az adott területhez, és helyzethez. A felhasznált szerek darázsirtásra lettek kialakítva, oly módon hogy kellő biztonsággal elvégezhető legyen a darazsak irtása Miskolcon is. Környezetkímélők, hatásuk garantált. A fentiek figyelembevételével mindig garanciát vállalunk a darázsirtásra.