Ágyi poloskairtás

Ágyi poloskairtás szállodákban lakásokban, társasházakban

Telefon 06-20-945-9090

kartevo@kartevomentesites.hu


Gyakori jelenség hogy valaki arra éred az ágyban hogy a testén piros foltokat talál.
Ezek a foltok viszketnek és kellemetlen..
Ilyen esetekben elmennek az emberek bőrgyógyászhoz. Általában kiderül hogy ágyi poloska csípésekről van szó! Elkezdődik a kutatás az ágyi poloska után. Az ágyi poloska jól rejtőzködő bogár. Nehezen tudjuk felfedezni. Vannak azonban a jelenlétükre utaló jelek.
Ágyi poloska ürülék nyomai vagy a vérfoltok az ágyneműn. Jellegzetes szaga is van az ágyi poloskának. Az ágyi poloska irtása házilagos kivitelezése nem vezet eredményre!
Az ágyi poloska irtása még a tapasztalt ágyi poloska irtásával foglalkozó szakembernek is nagy kihívás

A poloskairtás során általunk használt irtószerek és módszerek megfelelnek a szigorú EU előírásoknak és emberekre (kisbabákra és terhes anyukákra is), és meleg vérű állatokra teljesen ártalmatlan. Lakossági poloskairtást végzünk Budapesten és pestmegyében, közületeknek Magyarország területén .Poloskairtás diákszállókban, poloskairtás lakásokban, poloskairtás szállodákban, hotelekben

Korszerű, és hatásos poloskairtás a Combi kft- től

Poloska irtás folyamata: Szakembereink a terület felmérése és a megrendelővel folytatott beszélgetés után spaeciális poloskairtáshoz használatos eszközökkel kezelik azokat a területeket ahol a vérszívó poloskák tartózkodnak. A poloskairtást megelőzően nem szabad semmit kivinni a területről nehogy más területeket fertőzzünk meg. A poloskairtás különösebb előkészületet nem igéyel. Amennyiden érdekli annak a kellemetlen vérszívónak a jellemzői melyet a poloskairtás során el távolítunk Önöktől úgy olvassa végig oldalunkat!

Egészségügy kártevők kőzé sorolja az a kártevőiertószakma

Itt olvashat apoloskákról: JELLEGZETES ÁRTALMUK
A kültakarón élősködő vérszívó ízeltlábúak (ektoparaziták) az embert táplálkozás céljából keresik fel.
Ártalmuk elsősorban abból ered, hogy a rovarok nyálmirigyének vér-alvadásgátló, értágító és viszketést kiváltó anyagokat tartalmazó vála-déka az emberi szervezetbe jutva bőrizgalmat, duzzanatot és gyulladást okoz. A csípés helyén általában bőrelváltozás (urtica, papula) észlelhető, de kialakulhat gyulladás (dermatitis) is.
A testidegen fehérjékkel szemben az ember fokozatosan túlérzékennyé is válhat, de allergia – az igen érzékeny egyének kivételével – csak az ismételt csípések hatására fejlődik ki.
A viszketést követő vakarózás felsebzi a bőrt, így másodlagos fertőzés (pyoderma) keletkezhet, de előfordulhat mélyre ható gyulladásos folya-mat (dermatitis purulenta), sőt szeptikus állapot is kialakulhat.
A viszketés és a vakarózás gátolja a pihenést, ennek következtében a nyugodt alvást, így fáradtságot, szellemi és fizikai leromlást okoz, vala-mint csökkenti az ember ellenálló- és munkaképességét.
Az ágyi poloska csípése iránt az emberek érzékenysége különböző, egyes személyek arra különösen intenzíven reagálhatnak, mások viszont, az ismételt csípésre kialakult immunitás miatt nem is érzik. A fájdalmatlan szúrás az alvó embert a takarótól nem fedett testrészeken (pl. nyakon, vállon, felkaron, csukló-, könyök-, lábszár- és bokatájékon) éri legtöbbször. A csípést csak kis piros folt jelzi, a fájdalom és a visz-ketés csak órák múlva jelentkezik. Érzékeny személyeknél azonban a csípés erős viszkető és égő érzést vált ki, esetleg csalánkiütés-szerű tü-netek jelennek meg (urticaria ex cimicibus), de hólyagok is képződhetnek (urticaria bullosa). Az ürülék allergizáló hatása egyértelműen igazolt. A rovarok jellegzetes szaga pedig kifejezetten kellemetlen, zavaró lehet.
Az emberbolha többnyire a lábszárakon, a lágyék- és deréktájon támadja az embert. Mivel a vérszívásban elég könnyen megzavarható, ezért ahhoz, hogy egyszer teleszívja magát, több helyen is beszúrhat.

Ágyi poloska irtása Budapesten